Met 8 vestigingen in het groene hart zorgen wij voor het breedste assortiment van professionele machines van o.a.  hoogwerkers, grondverzetmachinesstraatwerktuin en parkmachines, verwarming, drogingaggregaten en steigers voor bedrijven en particulieren in het groene hart en daarbuiten. Voor ons staat veiligheid op de eerste plaats. Voor onze eigen medewerker dragen wij de zorg voor een goede en veilige werkplek met een juiste sfeer. Vanuit de gedachte maatschappelijk verantwoord ondernemen houden we vinger aan de pols omtrent de milieu regels en investeren we in duurzame producten en zorgen we voor een juiste afvalstroom. De kracht van Gromax is naast goed materieel de kennis van onze medewerkers. Direct contact en passende vragen ter ondersteuning om zo het beste materieel in te kunnen zetten waardoor het werken door de klant zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt en als prettig wordt ervaren. Daarnaast zal dit bijdragen tot een zo laag mogelijke kostenstroom. Naast de 8 vestigingen kan er altijd een beroep gedaan worden op de planning wanneer er over complexe zaken gesproken moet worden en zal onze professionele werkplaats het verhuurmaterieel in de juiste staat houden en wanneer nodig op locatie ondersteuning bieden.

Voorwaarden

Lees hier onze leverings-en huurvoorwaarden. Legitimatie: Wanneer u bij ons komt huren vragen wij om een geldig legitimatiebewijs. Dit kan zijn een rijbewijs, paspoort, of identiteitskaart. Bij een verhuring vragen wij ten alle tijden om een waarborgsom, dit kunt u gewoon pinnen. zakelijk huren: Wanneer u bij ons als bedrijf vaker wilt huren kunt u dit op rekening doen. Klik hier om ons klantformulier “huren op rekening” te downloaden en stuur deze volledig ingevuld retour naar 1 van onze vestigingen inclusief geldig K.v.K nummer en legitimatie of geef deze af aan de balie. Verzekering: Lees hier meer over verzekering tegen materiële schade en wettelijke aansprakelijkheid

Huurperioden

 • 1 dag huur is 24 uur (voorbeeld 12:30 tot 12:30 is 1 dag).
 • 1 week is 7 dagen van 24 uur de extra dagprijs na een week is 1/5 deel van de weekprijs.
 • voor machines met urentellers is 1 dag 8 en een week 40 draaiuren.

Profiteer van ons weekend tarief !

 • Van vrijdag 16:00 uur tot maandag 9:00 uur berekenen wij 1 dag.
 • Let op! voor machines met urentellers is 1 dag 8 en een week 40 draaiuren.
De verhuurprijzen zijn excl. verbruiksartikelen zoals brandstof, diamantslijtage, etc. Deze worden bij inname berekend.

De waarden van gromax

 • We waarderen onze klanten

  We streven ernaar langdurige relaties te ontwikkelen door adequaat te anticiperen op klantbehoeften en verwachtingen. We zijn proactief, reageren snel, leveren kwaliteit en leveren op tijd.
 • We waarderen onze medewerkers

  We stimuleren betrokkenheid en succesvol teamwork. We ondersteunen ontwikkeling van ons personeel en behandelen onze medewerkers met respect.
 • We werken veilig en verantwoordelijk

  We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor onze eigen veiligheid en samen verantwoordelijk voor elkaars veiligheid. We behandelen onze omgeving en het milieu met respect.
 • We werken integer

  We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor oprecht en eerlijk gedrag.We behandelen klanten en bedrijfsmiddelen voortdurend met het respect dat zij verdienen.
 • We willen elke dag verbeteren

  We streven naar kwaliteit en verbetering in alles wat we doen, om hét professionele niveau vast te houden dat klanten van ons verwachten, of zelfs om dat te overtreffen.