Update per 14 september 2021

Deze pagina verandert binnenkort naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen die vanaf 25 september gelden..

Maatregelen

* In onze vestigingen is het dragen van een mondkapje geen verplichting voor bezoekers en onze medewerkers.

* Wie nog wel een mondkapje wenst te dragen zullen wij respecteren.

Preventie

In verband met het corona virus nemen wij preventieve maatregelen ter voorkoming van verspreiding. Al onze medewerkers zijn verzocht zich aan de voorzorgsmaatregelen van het RIVM te houden. Wij hopen dat U dit als klant ook doet zodat onze medewerkers U met een goed gevoel verder kunnen helpen. Houd elkaar Gezond !

De waarden van gromax

 • We waarderen onze klanten

  We streven ernaar langdurige relaties te ontwikkelen door adequaat te anticiperen op klantbehoeften en verwachtingen. We zijn proactief, reageren snel, leveren kwaliteit en leveren op tijd.

 • We waarderen onze medewerkers

  We stimuleren betrokkenheid en succesvol teamwork. We ondersteunen ontwikkeling van ons personeel en behandelen onze medewerkers met respect.

 • We werken veilig en verantwoordelijk

  We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor onze eigen veiligheid en samen verantwoordelijk voor elkaars veiligheid. We behandelen onze omgeving en het milieu met respect.

 • We werken integer

  We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor oprecht en eerlijk gedrag. We behandelen klanten en bedrijfsmiddelen voortdurend met het respect dat zij verdienen.

 • We willen elke dag verbeteren

  We streven naar kwaliteit en verbetering in alles wat we doen, om hét professionele niveau vast te houden dat klanten van ons verwachten, of zelfs om dat te overtreffen.